Αποστολή παραγγελίας

Το atmosphere-home.gr εξυπηρετεί πελάτες από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο & το εξωτερικό.

Όλες οι αποστολές παραγγελιών γίνονται σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και της Κύπρου μέσω εταιριών ταχυμεταφορών (Courier) ή μεταφορικών εταιριών προκειμένου να επιτευχθεί ο μέγιστος συνδυασμός συνέπειας, ταχύτητας και ασφάλειας.

Για όλες τις άλλες χώρες και τους απόδημους Έλληνες, το atmosphere-home.gr σε συνεργασία με διεθνείς ταχυμεταφορείς & μεταφορικές εταιρίες, παρέχει υπηρεσίες ώστε το κόστος μεταφοράς να είναι το χαμηλότερο δυνατό. Επειδή οι τιμές αυτές όμως διαφέρουν ανά τόπο προορισμού και συνολικό βάρος των προϊόντων της παραγγελίας, σας παρακαλούμε πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Για αποστολές στην Κύπρο ή στο εξωτερικό δεν υποστηρίζεται η αντικαταβολή.

Υπολογισμός εξόδων αποστολής

Το κόστος των μεταφορικών εξαρτάται από το ογκομετρικά χαρακτηριστικά και τη διεύθυνση παράδοσης. Για να υπολογίσετε τα μεταφορικά μπορείτε να διαλέξετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, να τα προσθέσετε στο καλάθι αγορών, να πατήσετε « ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΛΑΘΙΟΥ» για να μεταφερθείτε στην καρτέλα συμπλήρωσης των προσωπικών σας στοιχείων και αφού συμπληρώσετε την πλήρη διεύθυνση με το σχετικό ΤΚ όπου θέλετε να παραδοθούν τα προϊόντα, το σύστημα θα σας εμφανίσει αυτομάτως το κόστος των μεταφορικών.

Αποστολή με ταχυμεταφορές / Courier

Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε η παραγγελία σας θα αποσταλεί με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier και αυτόματα το σύστημα θα σας χρεώσει το κόστος αποστολής.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνει η εταιρία μας την ευθύνη για την ασφαλή μεταφορά των προϊόντων και θα πρέπει να γίνεται οπωσδήποτε τουλάχιστον οπτικός έλεγχος κατά την διαδικασία παραλαβής για τυχόν ζημιές στην συσκευασία και εφόσον διαπιστωθεί κάποια απώλεια ή ζημιά κατά την μεταφορά, θα πρέπει να λάβει γνώση ο ταχυμεταφορέας ενυπογράφως και πριν την αποχώρησή του. Παράλληλα θα πρέπει να μας το αναφέρετε γραπτώς εντός 24 ωρών το αργότερο.

Αποστολή με μεταφορική εταιρία & παράδοση στο πεζοδρόμιο της διεύθυνσης σας

Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε η παραγγελία σας θα αποσταλεί με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία και αυτόματα το σύστημα θα σας χρεώσει το αναλογούν κόστος μεταφοράς. Το κόστος αυτής της επιλογής συμπεριλαμβάνει την μεταφορά της παραγγελίας σας έως την είσοδο (πεζοδρόμιο) της διεύθυνσης παράδοσης που μας δηλώσατε. Εφόσον η παράδοση των εμπορευμάτων από τις μεταφορικές είναι η “παράδοση επί του πεζοδρομίου” και δεν αναλαμβάνουν δηλαδή το ανέβασμα σε οποιονδήποτε όροφο ή σκαλοπάτια, εφόσον το επιθυμείτε θα πρέπει να συνεννοηθείτε απευθείας με τους μεταφορείς, για το επιπλέον κόστος που θα επιβαρυνθείτε.
Το υπολογιζόμενο κόστος μεταφοράς, ισχύει μόνο για τις πρωτεύουσες όλων των νομών και νησιών της Ελλάδας. Αν η διεύθυνσή σας είναι εκτός πρωτεύουσας του νομού (δηλαδή κάποιο άλλο χωριό ή κωμόπολη), τότε θα πρέπει να μεταβείτε στο τοπικό πρακτορείο μεταφορών για να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας. Σε περίπτωση όμως που επιθυμείτε να παραδοθούν στη διεύθυνσή σας, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την μεταφορική εταιρεία που έχει παραλάβει την παραγγελία σας και θα χρεωθείτε με τα επιπλέον έξοδα που θα προκύψουν, κατόπιν συνεννόησης με το πρακτορείο μεταφορών.
Η αποστολή με μεταφορική εταιρεία δεν δίνει τη δυνατότητα αντικαταβολής.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνει η εταιρεία μας την ευθύνη για την ασφαλή μεταφορά των προϊόντων και για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά, θα πρέπει να γίνεται οπτικός έλεγχος κατά την παραλαβή για τυχόν ζημιές στην συσκευασία και εφόσον διαπιστωθεί κάποια απώλεια ή ζημιά, θα πρέπει να λάβει γνώση ο μεταφορέας με υπογραφή του και απαραιτήτως πριν την αποχώρησή του. Παράλληλα θα πρέπει να μας το αναφέρετε γραπτώς εντός 24 ωρών το αργότερο.

Ο χρόνος παράδοσης από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας είναι ανάλογος με ποια περιοχή βρίσκεστε και μετράει από την ημέρα εξόφλησης της παραγγελίας σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Για τη δική σας εξασφάλιση, παρακαλούμε ελέγχετε πάντα αν το προϊόν που σας παραδίδεται είναι σε άριστη κατάσταση κατά τη διαδικασία παραλαβής και πριν την αποχώρηση της μεταφορικής εταιρίας.

Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα στη Θεσσαλονίκη

Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε θα πρέπει εσείς οι ίδιοι να μεταβείτε στο κατάστημά μας, ώστε να παραλάβετε την παραγγελία σας. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι θα πρέπει να υπάρξει πρότερη συνεννόηση για την ημέρα που θα είναι έτοιμη η παραγγελία σας για την παραλαβή της.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνετε εσείς την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων και η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά του, μετά από την παράδοση από το κατάστημά μας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Όλες οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος αναφέρονται σε αγορές “τοις μετρητοίς” και υπό αυτόν τον όρο δίνονται σε τιμές προσφοράς. Κατά συνέπεια, είναι διαφορετικές (χαμηλότερες) από τις τιμές του φυσικού καταστήματος. Για το λόγο αυτό οποιαδήποτε παραγγελία με παραλαβή από το κατάστημα θα επιβαρύνεται κανονικά με τα έξοδα μεταφοράς. Παρακαλούμε ενημερωθείτε από το τμήμα παραγγελιών για την τιμή του προϊόντος εντός καταστήματος πριν την παραγγελία σας. Μετά την έγκριση και επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα ενημερωθείτε για την ημέρα και ώρες παραλαβής.

ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ (Force Majeure)

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, πανδημίες κ.λπ.) δεν καταστεί δυνατόν να παραδοθούν οι παραγγελίες σας εντός των συνήθων και προβλεπόμενων χρονικών ορίων, η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη εφόσον τις έχει παραδώσει αποδεδειγμένα & με φορτωτικά έγγραφα εγκαίρως στις μεταφορικές εταιρίες ή courier. Μπορείτε όμως να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στα στάδια της διαδρομής μεταφοράς τους και μέχρι την παράδοσή τους σε εσάς.