Προτάσεις Δώρων, Design trends

Τι Δώρο να Κάνετε σε Άντρα Αιγόκερω

Προτάσεις Δώρου Για Άντρα Αιγόκερω

Διανύουμε την εποχή που έχουν γενέθλια οι εργασιομανείς του ζωδιακού! Εάν λοιπόν έχετε κάποιον αγαπημένο άντρα Αιγόκερω στη ζωή σας, έχουμε ετοιμάσει μερικές προτάσεις δώρου που θα τους εντυπωσιάσουν!

Όπως ήδη αναφέραμε οι Αιγόκεροι είναι εργασιομανείς. Λατρεύουν την εργασία, είναι πειθαρχημένοι, έχουν στοχοπροσήλωση και γι΄ αυτούς τους λόγους τους συναντούμε σε υψηλόβαθμες θέσεις. Οτιδήποτε έχει να κάνει με διακόσμηση γραφείου τους αρέσει ιδιαίτερα, πόσο μάλλον οι χειροποίητες συλλογές!

Αγαπούν το χρήμα και την πολυτέλεια και κυνηγούν συνεχώς την επιτυχία. Η συλλογή των φυσικών φυτών με το χρυσό 24Κ και την πλατίνα θα κερδίσει μία περίοπτη θέση στον επαγγελματικό τους χώρο, καθώς τους θυμίζει τη μοναδικότητά τους!

 

                                                                                           

 

Λειτουργούν με μεγάλη λογική και πρακτικότητα. Δεν πιστεύουν στις προλήψεις, αλλά εκτιμούν πολύ οτιδήποτε συμβολίζει την ευμάρεια και την καλοτυχία ειδικά όταν πρόκειται για τον επαγγελματικό τους χώρο!

 

 

 

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε δώρα ταιριαστά με την ψυχοσύνθεση των αγαπημένων σας Αιγόκερων!! Για όσους βρίσκεστε στη Θεσσαλονίκη σας περιμένουμε στην καρδιά της πόλης, Μητροπόλεως 41, Πλατεία Αριστοτέλους!

Related Posts