Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με τους εξής τρόπους:

1. Με παραγγελία από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα όλο το 24ωρο.

  • Επιλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω του μηχανισμού αναζήτησης, ή από τις διάφορες θεματικές ενότητες του καταστήματός μας.
  • Αφού βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει, πατήστε στο σύνδεσμο [Προσθήκη στο καλάθι] στο προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό ‘καλάθι αγορών’ σας.
  • Στην συνέχεια ακολουθείστε τα απλά βήματα του συστήματος έτσι ώστε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας.
  • Στη συνέχεια θα επεξεργαστούμε την παραγγελία σας και θα λάβετε σχετική ενημέρωση για την Επιβεβαίωση Παραγγελίας σας.

2. Με παραγγελία μέσω απευθείας e-mail στο info@atmosphere-home.gr όλο το 24ωρο

  • Διαλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω των μηχανισμών αναζήτησης ή από τις διάφορες θεματικές ενότητες.
  • Στείλτε μας ένα e-mail στο οποίο θα πρέπει να συμπεριλάβετε απαραιτήτως τον κωδικό προϊόντος, τα πλήρη στοιχεία του προϊόντος και αν είναι δυνατόν και φωτογραφία του προϊόντος. Συμπεριλάβετε επίσης και τα πλήρη στοιχεία σας ( Ον/μο , τηλ. επικοινωνίας , διεύθυνση αποστολής , στοιχεία τιμολόγησης και λοιπές παρατηρήσεις)
  • Στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σας έτσι ώστε να προχωρήσετε στον έλεγχο και την Επιβεβαίωση της Παραγγελίας σας.

3. Μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2310-272560 & 2316-011381 στις ώρες λειτουργίας του τηλεφωνικού μας κέντρου, για να καταχωρήσουμε την παραγγελία σας μαζί.
Κατόπιν, σας στέλνουμε το αντίγραφο παραγγελίας στο email σας και αναμένουμε την πληρωμή σας ώστε να προωθήσουμε την παραγγελία σας.

Ωράριο τηλεφωνικών παραγγελιών καθημερινά (ΔΕ-ΣΑ) από 10:00 έως 16:00

4. Παραγγελία με επίσκεψη στο κατάστημά μας – Μητροπόλεως 41, 54623 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στο εκάστοτε ισχύον ωράριο λειτουργίας καταστημάτων.

Το φυσικό μας κατάστημα λειτουργεί και ως σημείο παραλαβής κατά περίπτωση και μετά από συνεννόηση με τον παραλήπτη κυρίως για μικρού μεγέθους και βάρους προϊόντα. Εξαιρούνται τα έπιπλα και βαριά ογκώδη αντικείμενα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος υπάρχει περίπτωση να μην είναι οριστική, είτε λόγω πιθανής λανθασμένης πληροφορίας που παρέχεται ηλεκτρονικά από τους προμηθευτές μας, ή και λόγω λάθους καταμέτρησης του συγκεκριμένου προϊόντος στις αποθήκες. Το atmosphere-home.gr ρητά δηλώνει πως διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου της διαθεσιμότητας των προϊόντων και της ορθότητας της τιμής τους πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας. Για ορισμένα προϊόντα χρειάζεται συναρμολόγηση ή οδηγίες χρήσης. Η παραγγελία σας θεωρείται έγκυρη και σε ισχύ μόνο εφόσον λάβετε E-MAIL ή SMS ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ και ο χρόνος διεκπεραίωσής της ξεκινά μετά την επιβεβαίωσή της.