Προτάσεις Δώρων

Τι δώρο να Κάνετε σε Άντρα Τοξότη

Διανύουμε την πιο εορταστική περίοδο της χρονιάς !! Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή την περίοδο έχουν γεννηθεί και τα πιο περιπετειώδη πλάσματα του ζωδιακού!

Η εποχή του τοξότη λοιπόν, και εάν θέλετε να κάνετε δώρο σε κάποιον άντρα τοξότη και προβληματίζεστε, σας έχουμε μερικές  προτάσεις που θα τους ξετρελάνουν!

 Όπως είναι γνωστό σε όλους οι τοξότες λατρεύουν τα ταξίδια!

Το νούμερο ένα συμβολικό δώρο είναι η πυξίδα για να μην  χάνουν ποτέ το δρόμο τους!

Είναι από τα πιο τολμηρά ζώδια  που τους αρέσει πολύ να ρισκάρουν! Γι αυτό και τους αρέσει πολύ ό,τι έχει να κάνει με τυχερά παιχνίδια!

 

 

 

 

Κοσμοπολίτες από τους λίγους, λατρεύουν οτιδήποτε έχει να κάνει με κουλτούρα  ξένων λαών και κυρίως της Άπω Ανατολής! Η χειροποίητες  κεραμικές  γκέισες  θα  είναι σε περίοπτη θέση στον χώρο τους!

Χάνουν συχνά την αίσθηση του χρόνου και καθυστερούν στα ραντεβού τους.  Μία κλεψύδρα για να τους θυμίζει τον χρόνο που λήγει είναι πολύ ταιριαστό δώρο για έναν ασυνεπή Τοξότη!

Αν και δεν έχουν καλή σχέση με το χρόνο αγαπούν τα ακριβά ρολόγια. Μία όμορφη θήκη ρολογιών  θα τους φανεί εξαιρετικά  χρήσιμη!

Η αυτοπεποίθηση τους παρεξηγείται από πολλούς. Ξέρουν ότι είναι έξυπνοι και το παραδέχονται. Δεν είναι αλαζόνες όπως νομίζουν οι άλλοι, είναι απλώς αφοπλιστικά ειλικρινείς! Η μοναδική χειροποίητη κεραμική φιγούρα του Einstein με μία χιουμοριστική καρτούλα για το iq τους σίγουρα θα τους κάνει να γελάσουν πολύ!

Χρόνια πολλά στα υπέροχα τοξοτάκια σας!! Τους ευχόμαστε η ερχόμενη χρονιά να είναι ένα υπέροχο ταξίδι γεμάτο περιπέτειες!!!

Related Posts