Γάμος

Τι Χρειάζεσαι Για να Γίνεις Κουμπάρος;

Τι χρειάζεσαι για να γίνεις κουμπάρα/κουμπάρος;

Λένε πως οι κουμπάροι είναι τα αδέρφια που επιλέγουμε! Εάν λοιπόν σας πρότειναν να γίνετε κουμπάρος/α συγχαρητήρια! Πάμε να δούμε τι θα χρειαστεί να αγοράσετε!

 

ΣΤΕΦΑΝΑ

                                  

Τα Στέφανα συμβολίζουν την ένωση του ζευγαριού και τη δημιουργία του νέου, κοινού τους βασιλείου! Επίσης τη νίκη της αγάπης καθ’ ομοίωσιν με τα στεφάνια δάφνης και ελιάς των Ολυμπιονικών στην αρχαιότητα!

  Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε σχέδια, χρώματα, στυλ και ποιότητες στεφάνων. Από Οικονομικές σειρές, επίχρυσα, επάργυρα, έως Χρυσά 24Κ και Ασημένια για όλα τα γούστα!

 

 

                                                 

Σετ Κουμπάρου (Δίσκο-Καράφα-Ποτήρι)

Μαζί με τα στέφανα ο κουμπάρος επιλέγει το Δίσκο στον οποίο θα μπουν η Καράφα, το Ποτήρι και τα Στέφανα καθώς και κάποια κουφέτα που μετά το γάμο είθισται να τα βάζουν οι ανύπαντρες κοπέλες κάτω απ’ το μαξιλάρι τους για να δουν στον ύπνο τους ποιον θα παντρευτούν!

Πλέον υπάρχει τεράστια ποικιλία και στα Σετ Γάμου Σε Χρυσό, Ασημί, Rosegold και ποιότητες (Κρύσταλλο, Κρυσταλλίνη, Γυαλί, Επίχρυσο, Νίκελ κ.λ.π)

 

Μπορείτε να επιλέξετε ένα σετ που να ταιριάζει σε ύφος με τις λαμπάδες που θα αγοράσετε οι οποίες συνήθως στολίζονται με βάση τη διακόσμηση που θα επιλέξει για την εκκλησία και τη δεξίωση το ζευγάρι!

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ετοιμοπαράδοτα  Στέφανα και Σετ Κουμπάρου για να είναι όλα άψογα μια τόσο σημαντική ημέρα! Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε είτε δια ζώσης στο κατάστημά μας Μητροπόλεως 41,Θεσσαλονίκη, είτε τηλεφωνικά στο 2310272560!

Για να δείτε όλα τα διαθέσιμα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν πατήστε εδώ 

Related Posts