Γάμος

Οργάνωσε τον γάμο των ονείρων σου με το Atmosphere Home!

Σχεδιάζεις τον γάμο των ονείρων σου; Γίνεσαι κουμπάρος και ψάχνεις τα πιο εντυπωσιακά σετ για να ευχαριστήσεις τους αγαπημένους σου; Σου έχουμε μια μεγάλη συλλογή για να διαλέξεις. Το σετ κουμπάρου περιλαμβάνει την καράφα για το κρασί, ένα ποτήρι από το οποίο θα πιούν οι νεόνυμφοι και τον δίσκο στον οποίο θα στολιστούν όλα.

Αν σου αρέσει το κλασικό επέλεξε μια καράφα σκαλιστή και ένα δίσκο με καθρέπτη και χρυσές λεπτομέρειες. Για μια πιο μοντέρνα πινελιά κινήσου σε ασημί λεπτομέρειες, και μια καράφα σε απλή γραμμή με ένα ποτήρι στο ίδιο ύφος. Για τους πιο ρομαντικούς ένας χειροποίητος δίσκος ζωγραφισμένος στο χέρι, στέφανα λευκά με ανθάκια και δαντέλες θα δώσουν την αίσθηση που επιθυμείς.

Ότι στυλ και να διαλέξεις για μια τόσο σημαντική στιγμή, μην ξεχάσεις να απολαύσεις αυτήν την ημέρα και να κρατήσεις κάθε στιγμή σαν πολύτιμη ανάμνηση για σένα και τους δικούς σου ανθρώπους!

Μπορείς να δεις τα διαθέσιμα προϊόντα στο σύνδεσμο παρακάτω ή να μας επισκεφτείς στην Μητροπόλεως 41, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να φτιάξουμε μαζί την αγαπημένη σου σύνθεση.

https://atmosphere-home.gr/product-category/eidh-gamou/

 

Related Posts