Τρόποι Αποστολής/Μεταφορικά

Για δέματα εντός Ελλάδας Έως 40x30x30 μεταφέρονται με την SpeedEX ή τα ΕΛΤΑ Courier. Και το κόστος θα διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος του δέματος και τον τελικό προορισμό. Ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται σε 5 έως 8 εργάσιμες ημέρες. Τα προϊόντα θα αποσταλούν όταν επιβεβαιωθεί η πληρωμή και θα ξεκινήσει ο χρόνος παράδοσης. Τα προϊόντα αποστέλλονται σε άριστη κατάσταση. Τυχόν βλάβες κατά την μεταφορά, επιβαρύνουν την μεταφορική εταιρεία. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στο 2310 221058 Ακύρωση
Η προθεσμία εντός της οποίας ένας καταναλωτής μπορεί να υπαναχωρήσει από σύμβαση πώλησης παρατείνεται σε 14 ημερολογιακές ημέρες
Δυνατότητα Επιστροφής
Η εταιρία μας οφείλει να επιστρέφει στον καταναλωτή το τίμημα του προϊόντος εντός 14 ημερών από την υπαναχώρηση.
Στο ποσό της επιστροφής θα περιλαμβάνεται και το κόστος παράδοσης.
Γενικά, η εταιρία μας αναλαμβάνει τον κίνδυνο οποιασδήποτε ζημίας κατά τη μεταφορά του προϊόντος, μέχρις ότου αυτό περιέλθει στην κατοχή του αγοραστή.
Η εταιρία μας ακολουθεί την ελληνικής νομοθεσίας ως προς τις διατάξεις και της οδηγίας 2011/83/ΕΕ που αφορά την Προστασία του καταναλωτή.
Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε αποστείλετε μας e-mail στο atmosphere@otenet.gr ή ενημερώστε τηλεφωνικά στο 2310.272560 Οι αποστολές των εμπορευμάτων γίνεται ανάλογα με τον όγκο, το βάρος τους και τον τόπο προορισμού τους, με εταιρίες ταχυμεταφορών και συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες σε όλη την Ελλάδα, και τα προϊόντα θα μεταφέρονται έως την είσοδο (ισόγειο) της διεύθυνσης που θα μας υποδείξετε και κατά τις εργάσιμες και πρωϊνες ωρες! Στην περίπτωση που κάποιος πελάτης έχει αποκλειστική συνεργασία με άλλον ταχυμεταφορέα μπορούμε κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας να αποστείλουμε τα προϊόντα με την εταιρία που επιθυμεί.