Όροι Αποστολής

 
Για δέματα εντός Ελλάδας

Έως 40x30x30 μεταφέρονται με την Γενική Μεταφορική ή το ΕΛΤΑ. Και το κόστος θα διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος του δέματος και της περιοχής που πρόκειται γίνει η παράδωση.

Δέματα βάρους μέχρι 5 κιλών,  διαστάσεων 40x30x30 έχουμε δυνατότητα αποστολής στίς απομακρυσμένες περιοχες και στα νησια με τα ΕΛΤΑ, με υποχρέωση, την παραλαβή τους από το ,κατάστημα ΕΛΤΑ, της περιοχής σας.

 

Έως 1,00 x 1,00 x 1,00 κόστος 10,00€ εξαιρουμένων των απομακρυσμένων περιοχών και των νησιών που το κόστος υπολογίζεται στα 15,00€.

Και για δέματα από 1,50 x 1,00 x 1,00 και πάνω κόστος 15,00€ εξαιρουμένων των απομακρυσμένων περιοχών και των νησιών που το κόστος υπολογίζεται στα 20,00€.

Ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται σε 5 έως 8 εργάσιμες ημέρες.

Τα προϊόντα θα αποσταλούν όταν επιβεβαιωθεί η πληρωμή και θα ξεκινήσει ο χρόνος παράδοσης.

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε άριστη κατάσταση. Τυχόν βλάβες κατά την μεταφορά, επιβαρύνουν την μεταφορική εταιρεία.

 

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στο 2310 221058

 

 

Ακύρωση

Η ακύρωση της παραγγελείας δεν είναι εφικτή.(λαμβανουμε υποψη οτι η παραγγελεία σας τίθετε σε ισχύ μετά την δοθείσα εξώφληση ή την δοθείσα προκαταβολή).

Δυνατότητα  Επιστροφής

Το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, εντός προθεσμίας 7 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε, γίνεται κατόπιν συνενεννοήσεως. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει  το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων και εχετε την δυνατότητα  να αγοράσεται εμπορεύματα της ιδίας ή μεγαλύτερης άξιας.

 

 Θέλουμε να γνωρίζετε ότι δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. 
Επιστροφές εφόσον γίνονται δεκτές, μόνο οταν τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, με την ίδια συσκευασία που σας παραδόθηκε, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε αποστείλετε μας e-mail στο atmosphere@otenet.gr  ή ενημερώστε τηλεφωνικά στο 2310.272560

Οι αποστολές των εμπορευμάτων γίνεται ανάλογα με τον όγκο, το βάρος τους και τον τόπο προορισμού τους, με εταιρίες ταχυμεταφορών και συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες σε όλη την Ελλάδα, και τα προϊόντα θα μεταφέρονται έως την είσοδο (ισόγειο) της διεύθυνσης που θα μας υποδείξετε και κατά τις εργάσιμες και πρωϊνες ωρες!

Στην περίπτωση που κάποιος πελάτης έχει αποκλειστική συνεργασία με άλλον ταχυμεταφορέα μπορούμε κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας να αποστείλουμε τα προϊόντα με την εταιρία που επιθυμεί.